The Scream (Dames) - Munch

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen


Maat: EU 36-40
Materiaal: 83% Katoen, 15% polyamide, 2% elastaan
Wassen op 30 °C 

The Scream is de populaire naam van een compositie die in 1893 werd gemaakt door de Noorse expressionistische kunstenaar Edvard Munch. De originele Duitse titel die Munch aan zijn werk gaf, was The Scream of Nature, en de Noorse titel is Skrik (Schreeuw). Het gekwelde gezicht van het schilderij is een van de beroemdste kunstbeelden geworden, die wordt gezien als een symbool van de angst voor de menselijke conditie.
KADO SERVice 

Wij pakken het product feestelijk voor u in! 

Als verrassing kunnen de sokken opgestuurd worden naar degene voor wie het kado bedoeld is. In het betaal menu heeft u de mogelijkheid om factuuradres en afleveradres te scheiden.

Kunstenaar 

Edvard Munch (1863-1944) was een Noorse kunstenaar. Zijn beroemdste werk, The Scream, is een van de meest iconische werken van moderne kunst. Munch studeerde aan de Royal School of Art and Design en begon een bohémien leven onder invloed van de nihilist Hans Jæger, die hem aanspoorde zijn eigen emotionele en psychologische toestand te schilderen. Deze filosofie gaf aanleiding tot zijn unieke schilderstijl.